Sauna arrangement
Thermen en B&B

Meer informatie opvragen

Arrangement ‘sauna en bed & breakfast’

Thermen de Berendonck is een modern en luxe sauna- en welnessresort, gelegen op slechts een steenworp afstand van onze accommodatie. Geniet van een dagje ontspannen in de Thermen – en breng daarna de nacht door in onze comfortabele bed & breakfast!

Bed en breakfast Wijchen - Nijmegen

Het arrangement

U checkt eerst in bij ons en daarna vertrekt u naar Thermen de Berendonck. Met de auto is het welnesscomplex maar een paar minuten rijden. Fietsen kan natuurlijk ook. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door het mooie natuurgebied De Vennen naar de Thermen. U krijgt de route mee van ons. . Neem dus je fiets mee – of huur er eentje bij ons. Dat kost € 5,- per fiets, per dag.

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting in een ruime tweepersoons kamer (vroege incheck is mogelijk);
  • een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes;
  • Een hele dag lang entree bij Thermen de Berendonck.

Dit arrangement kost u slechts € 60,- per persoon.

Dit arrangement is te boeken van maandag tot en met donderdag, op basis van twee personen per kamer.

sauna sfeer arrangement

Mogelijkheden

Na terugkomst op onze accommodatie kunt u voor een sapje of ander drankje gebruik maken van onze open bar – op welke tijd u maar wilt. Na uw overnachting geniet u van vers gebakken broodjes tijdens het ontbijt. Daarna kunt u nog een wandeling door de Vennen maken (op loopafstand ligt van onze accommodatie) of misschien nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen.

Wilt u gebruik maken van onze fietsenverhuur? Geef dit dan aan op uw reserveringsformulier. Of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons!

Voor meer informatie over Thermen de Berendonck kunt u terecht op: www.thermenberendonck.nl

Waar is het?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Nu reserveren

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen