Sauna arrangement
Thermen en Camping

Meer informatie opvragen

Arrangement ‘sauna en camping’

Kom nóg verder tot rust tijdens uw verblijf op onze camping en spendeer een lekker dagje in  Thermen de Berendonck, een modern sauna- en welnessresort op slechts een paar minuten rijden vanaf de camping. U kunt vooraf bij ons inchecken en daarna in alle rust genieten van het luxe en betoverende resort met een Oosters duizend-en-één-nacht thema. Na een ontspannen nachtje op onze camping kunt u bijvoorbeeld nog een mooie wandeling maken door natuurgebied De Vennen, op loopafstand gelegen van onze accommodatie. Misschien wilt u daarna nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen? Geen probleem. Later uitchecken op de camping is mogelijk.

Mini Camping Bij de 3 Linden

Het arrangement

Heeft u uw fietsen meegenomen? Thermen de Berendonck is ook prima bereikbaar per rijwiel. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door de mooie natuur van De Vennen naar het complex. U krijgt de route mee van ons. We bieden ook mogelijkheden voor het huren van fietsen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan alvast aan in het reserveringsformulier.

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting op een van onze ruime kampeerplaatsen (vroeg inchecken is mogelijk);
  • uw verblijf is inclusief stroom, water en het gebruik van de aanwezige sanitaire voorzieningen;
  • een hele dag entree bij Thermen de Berendonck.

Dit arrangement Kost u slechts € 27,50 per persoon.

Meerdere nachten op de camping verblijven kan natuurlijk ook. Voor twee personen betaald u € 17,- per nacht. Dat is inclusief kampeermiddel, stroom, water en douche.

sauna sfeer arrangement

Heerlijk ontbijtbuffet

Geen zin in zelf ontbijt maken? Van maandag tot en met donderdag kunt u gebruik maken van het boerenontbijtbuffet in onze bed & breakfast. We vragen hiervoor € 8,- per persoon. Wilt u gebruik maken van het ontbijtbuffet, dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. Of vertel het ons direct bij aankomst.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons!

Op woensdag is het badkledingdag.

Voor meer informatie over Thermen de Berendonck kunt u terecht op: www.thermenberendonck.nl

Waar is het?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Nu reserveren

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen