Arrangement camping + sauna

Meer informatie opvragen

Arrangement camping en sauna

Kom nóg verder tot rust tijdens uw verblijf op onze camping en spendeer een lekker dagje in  Thermen de Berendonck, een modern sauna- en welnessresort op slechts een paar minuten rijden vanaf de camping. 

Wat houdt het arrangement in?

Heeft u uw fietsen meegenomen? Thermen de Berendonck is ook prima bereikbaar per rijwiel. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door de mooie natuur van De Vennen naar het complex. U krijgt de route mee van ons. We bieden ook mogelijkheden voor het huren van fietsen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan alvast aan in het reserveringsformulier.

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting op een van onze ruime kampeerplaatsen (met vroeg incheck);
  • uw verblijf is inclusief stroom, water en het gebruik van de aanwezige sanitaire voorzieningen;
  • een hele dag entree bij Thermen de Berendonck.

Dit arrangement kost u slechts € 40 per persoon (op basis van boeking met 2 personen).

  • Dit arrangement is te boeken op elke dag van de week, op basis van beschikbaarheid.
  • De prijs van het arrangement is gebaseerd op bezetting van de kampeerplek met 2 personen.
  • Toeslag op prijs van arrangement op basis van 1 persoon bedraagt 5,- euro

 

Fietsroute naar Thermen Berendonck
Mocht u meerdere dagen naar de sauna willen gaan tijdens u verblijf dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. (het is technisch nog niet mogelijk om meer dan 1x het arrangement toe te voegen)

Om het sauna arrangement vast te kunnen leggen voor u, ontvangen we graag de volgende gegevens via het opmerkingsveld (in reserveringsformulier).

  • -> welke datum u graag naar de sauna wilt
  • -> verwachte aankomst- en vertrektijd bij de sauna

Meer dan de sauna

U kunt vooraf bij ons inchecken en daarna in alle rust genieten van het luxe en betoverende resort met een Oosters duizend-en-één-nacht thema. Na een ontspannen nachtje op onze camping kunt u bijvoorbeeld nog een mooie wandeling maken door natuurgebied De Vennen, op loopafstand gelegen van onze accommodatie. Misschien wilt u daarna nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen? Geen probleem. Later uitchecken op de camping is mogelijk.

sauna arrangementen

“Het was allemaal prima in orde. Wij zijn er geweest na een dagje in Thermen Berendonck. Lekker dichtbij na zo’n super relax dag.”

Aukje

Meer mogelijkheden

Meerdere nachten op de camping verblijven kan natuurlijk ook. Voor twee personen betaald u € 17,- per nacht. Dat is inclusief kampeermiddel, stroom, water en douche.

Heerlijk ontbijtbuffet

Geen zin in zelf ontbijt maken? Van maandag tot en met donderdag kunt u gebruik maken van het boerenontbijtbuffet in onze bed & breakfast. We vragen hiervoor € 8,- per persoon. Wilt u gebruik maken van het ontbijtbuffet, dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. Of vertel het ons direct bij aankomst.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons!

Op woensdag is het badkledingdag.

Voor meer informatie over Thermen de Berendonck kunt u terecht op: www.thermenberendonck.nl

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Comments are closed.