Boerderij met verse boerenproducten
direct van het land

Boerderij ‘Bij de 3 Linden’

Als u een bezoekje aan onze boerderij brengt, treft u een echt familiebedrijf. Sinds 1950 is de boerderij bezit van de familie Arts. De tweede generatie staat nu aan het roer, maar niet zonder de hulp van de derde generatie! Was de boerderij voorheen een gemengd bedrijf met varkens, legkippen en akkerbouw, nu is daar alleen een (grondgebonden) landbouw bedrijf van over. De aardappelen zijn het hoofdgewas, deze worden vanaf juni uit de grond gehaald, eerst met de hand en later machinaal. Als gast van de camping mag u een kijkje komen nemen, wanneer we hier mee bezig zijn.

Boerderijbord

Boerderijwinkel en automaat

Kuikens op de boerderijDe aardappelen die op de boerderij verbouwd worden, worden verkocht in onze boerderijwinkel. Naast de aardappelen verkopen wij diverse andere producten, zoals onder andere eieren, uien, en diverse fruitsoorten , deze komen rechtstreeks van diverse boeren uit de regio.
Op maandag tot en met zaterdag is de boerderijwinkel van 9.00 u tot 17.00 uur geopend. Buiten deze tijden kunt u terecht bij ons boerderijautomaat.

BOERDERIJAUTOMAAT

Naast onze boerderijwinkel hebben wij ook een boerderijautomaat. Hierin vindt u diverse producten terug uit de boerderijwinkel.
Als vast aanbod in de boerderijautomaat vindt u eieren (vanaf 10 stuks) en aardappelen (2,5 en 5 kg). Daarnaast zult u seizoensgebonden producten kunnen kopen. Waaronder aardbeien en kersen in het voorjaar.

De automaat is dagelijks geopend van ± 8.00 tot 23.00 uur.

Heerlijk! Wij hebben verse Boerenkool en winterpenen in onze automaat!

In onze boerderijautomaat kunt u nu boerenkool en winterpeen krijgen. Verser dan dit krijgt u het niet…

Groente en fruit uit de boerderijautomaat

Misschien eerst even lekker fietsen of wandelen
bij ons in de buurt?

Bekijk de omgeving

Een omgeving waar veel te doen is

Centrale ligging

Onze boerderij en camping ligt centraal voor diverse activiteiten: Nijmegen centrum ligt op 10 km afstand van de camping, dus daar kunt u met de fiets een bezoekje aan brengen.

Wat is er allemaal te doen?
In de buurt zijn diverse fiets- en wandelroutes. De ‘Wijchense plattelands-fietsroute’ loopt langs onze camping. In april 2013 is daar het boerenwandelpad ‘rondje om het vennenpad’ bij gekomen, waarvoor we niet alleen een passeerpunt zijn, maar ook een startpunt. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.boerenwandelpad.nl.
Andere activiteiten zijn o.a. paardrijden, zwemmen (indoor en outdoor), klimmen (indoor) en sinds 2012 is het ook mogelijk om op de Berendonck (recreatieplas) te jetskiën. Dit alles is mogelijk binnen een straal van 5 km van de boerderij!

Leuke en interessante plekken >

Waar kunt u ons vinden?

Evenementen in de regio Wijchen-Nijmegen

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen