Strong Viking Run

Wat is de Strong Viking Run?

Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. Het volk van de Vikingen kun je het best omschrijven als Tough, Adventurous, Strong and Brothers. Deze legendarische eigenschappen heb je nodig voor onze obstacle runs. Een obstacle run, mud run, stormbaan, hindernisloop of obstakelloop is een event waarbij hardlopen gecombineerd wordt met het nemen van obstakels. Strong Viking Obstacle Run heeft als missie om deelnemers fysiek en mentaal sterker te maken. Oorah!

Komende maanden komen er weer een aantal edities aan op de Berendonk in Wijchen. Een kleine 2 km van onze camping vandaan start deze populaire run. Op 30 & 31 maart is de Strong Viking Mud editie, op 15 & 16 juni is de water editie en op 9 & 10 september is de family run. Combineer dit gave evenement met een bezoek aan onze camping of B&B. Na het uitlopen van de Run kunt u heerlijk genieten van een warme douche om u te ontdoen van al het zand. Om er vervolgens een weekend weg van te maken.

Strong Viking Run

Anderen bekeken ook...

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen