Gezellige minicamping
Bij de 3 Linden in Gelderland

Houdt u van kleinschalig kamperen? Wilt u genieten van de rust en een groene omgeving? Dan bent u van harte welkom op boerderijcamping Bij de 3 Linden. De camping heeft 25 ruime staanplaatsen en beschikt over nette sanitaire voorzieningen. Sinds 2007 ontvangen wij gasten het hele kampeerseizoen. Dat seizoen loopt van eind maart tot november.

Meer dan complete minicamping

Plaatsen en voorzieningen

De camping heeft 25 ruime staanplaatsen met stroom en gratis (glasvezel) wifi op de plaats. Een groot deel van de plaatsen is voorzien van kunstgrasmatten, die kunnen dienen als ondergrond voor in de voortent. Sinds 2020 bieden we ook drie kampeerplaatsen aan met prive-sanitair wat gelegen is op een centrale plek nabij de kampeerplek. Het centrale campinggebouw beschikt over ruime sanitaire voorzieningen en een recreatieruimte met keuken. Voor de kinderen is er een speelweide aanwezig met diverse speeltoestellen. In de boerderijwinkel worden aardappelen van eigen grond, eieren en diverse streekproducten verkocht.

Overige faciliteiten

De camping beschikt over een gebouw met een ruime recreatieruimte met keuken, een afwashoek en 2 sanitaire ruimtes. Elke sanitaire ruimte is voorzien van 2 douches (vrij gebruik) en 2 toiletten. Gasten hebben vrije toegang tot de recreatieruimte. Verder is er een aparte afstortplaats voor chemisch toilet. Ook een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fiets is aanwezig. Heeft u liever u fiets gewoon op uw plek staan dan is dat ook geen probleem.

Mini Camping Bij de 3 Linden

Comfort kampeerplaats per nacht

Aantal personen Kosten
1 persoon vanaf €13,50*
2 personen vanaf €18,50*
Extra personen (pppn) vanaf €5,-
Kinderen tot 12 jaar €3,-
Bijzet tentje (max 4m2) p/n €2,-
Toeristenbelasting (pppn) €0,75
* tijdens evenementen kunnen andere prijzen worden gehanteerd. Prijzen die tijdens het reserveringsproces worden gegeven zijn leidend
  • 80-100m2 kampeerplek, inclusief kampeer middel, stroom en auto
  • Gratis (glasvezel) WIFI op de plek
  • Drinkwater tappunt centraal gelegen nabij de kampeerplek
  • Aankomst na 13.30 uur en vertrek voor 12.00 uur

Comfort kampeerplaats met prive sanitair per nacht

Aantal personen Kosten
1 persoon vanaf €23,50*
2 personen vanaf €29,50*
Extra persoon (pppn) vanaf €6,-*
Kinderen tot 12 jaar €3,-
Bijzet tentje (max 4m2) p/n €2,-
Toeristenbelasting (pppn) €0,75
* tijdens evenementen kunnen andere prijzen worden gehanteerd. Prijzen die tijdens het reserveringsproces worden gegeven zijn leidend.
  • 80-100m2 kampeerplek, inclusief kampeer middel, stroom en auto
  • Prive sanitair (voorzien van wastafel, douche en WC) op centrale plek nabij kampeerplek
  • Gratis (glasvezel) WIFI op de plek
  • Drinkwater tappunt centraal gelegen nabij de kampeerplek
  • Aankomst na 13.30 uur en vertrek voor 12.00 uu

“Prima camping in een mooie omgeving. Prachtige fiets tochten vanuit de camping te organiseren en een feest om de hond uit te laten in de nabije omgeving. Schoon en mooi sanitair. Beetje rommelig entree om er te komen, maar een kniesoor die daar op let. Ik dus.Wij komen zeker terug.”

Jacob Boots

 

Trekkershutje voor kort verblijf

U kunt bij ons ook in het trekkershutje overnachten. Het tarief is 20 euro per nacht en er is ruimte voor twee personen in de vorm van een stapelbed. De matrassen zijn voorzien van een hoeslaken. U dient zelf een deken/slaapzak en kussen mee te nemen. Voor het toilet of douche kunt u gebruikmaken van de sanitaire ruimte op de camping.

Kortom: welkom!

Wat onze camping een bezoekje waard maakt? De mooie omgeving, de gastvrijheid met een persoonlijk tintje en de goede sanitaire voorzieningen, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.

Ligging camping

De minicamping bevindt zich tussen de gemeenten Nijmegen, Wijchen en Heumen aan de rand van het bosrijke natuurgebied De Hatertse Vennen. Het ligt aan de Wijchense plattelandsfietsroute en ligt centraal ten opzichte van vele diverse bezienswaardigheden en activiteiten.

Sfeerimpressie van de minicamping

Neem gerust contact op voor reserveringen en meer informatie.