Gezellige mini camping met veel voorzieningen en faciliteiten zoals wifi op de plaats

Bekijk de tarieven

Mini camping ‘Bij de 3 Linden’

Boerderijcamping ‘Bij de 3 Linden’ is in 2005 begonnen als camping voor Vierdaagsewandelaars. Sinds april 2007 is het mogelijk om het hele seizoen te kamperen op onze boerderij. De camping heeft 25 ruime staanplaatsen en is voorzien van nette sanitaire voorzieningen.

Onze camping is geopend van 27 maart 2019 tot 1 november 2019.

> Sfeerfoto’s minicamping > Tarieven

Mini Camping Bij de 3 Linden

Kenmerken van de mini camping

De boerderijcamping is gelegen tussen de gemeenten Nijmegen, Wijchen en Heumen aan de rand van het bosrijke natuurgebied ‘de Hatertse vennen’. Het ligt aan de Wijchense plattelandsfietsroute en ligt centraal ten opzichte van vele diverse bezienswaardigheden en activiteiten.
De camping heeft 25 ruime staanplaatsen met stroom en wifi op de plaats, waarvan een deel is voorzien van kunstgrasmatten, die kunnen dienen als ondergrond voor in de voortent. Het camping gebouw is voorzien van ruime sanitaire voorzieningen en een recreatieruimte met keuken. Voor de kinderen is er een speelweide aanwezig met diverse speeltoestellen. In de boerderijwinkel worden aardappelen van eigen grond, eieren en diverse streekproducten verkocht.
Wat onze camping een bezoekje waard maakt, is de gastvrijheid met een persoonlijk tintje en de goede sanitaire voorzieningen waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.

Heeft u al een plaatsje gereserveerd voor een evenement?

Dit jaar zijn er verschillende evenementen in Nijmegen, Phil Collins, Muse en Bon Jovi staan deze zomer in het Goffertpark. Tijdens deze evenementen hebben wij nog plaats bij ons op de camping. Komt u bij ons overnachten en de dag daarna genieten van een ontbijtje? Reserveer dan alvast uw plaats.

Reserveer uw plek >

Wilt u ook kamperen midden in de natuur op onze minicamping?

Nu reserveren

Faciliteiten zijn er volop aanwezig op de mini camping

Fietsenstalling en E-Bike oplaadpunt

Fietsenstalling, schoon sanitair, etc…

De camping beschikt over een nieuw gebouw met een ruime recreatieruimte met keuken, een afwashoek en 2 sanitaire ruimtes. Elke sanitaire ruimte is voorzien van 2 douches (vrij gebruik) en 2 wc’s. Gasten hebben vrije toegang tot de recreatieruimte. Verder is er een aparte afstortplaats voor chemisch toilet. Ook een fietsenstalling met oplaadpunten voor de electrische fiets is aanwezig.

Trekkershutje voor kort verblijf

U kunt bij ons ook in het trekkershutje overnachten. Het tarief is 20 euro per nacht en er is ruimte voor twee personen in de vorm van een stapelbed. De matrassen zijn voorzien van een hoeslaken. U dient zelf een deken/slaapzak en kussen mee te nemen. Voor de WC of douche kunt u gebruik maken van de sanitiaire ruimte op de camping.

Trekkershutje reserveren >>

Sfeerimpressie van de camping

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen