Mooie en rustige omgeving
en toch genoeg te doen

Aankomende evenementen

In de omgeving van 3 gemeentes met elk zijn eigen charme

“Boer”gondisch

In de directe omgeving van camping is er de mogelijkheid tot een bourgondische ervaring. Op loopafstand van onze camping ligt boederij “de Eikenhorst”. Naast het houden van ongeveer 95 melkkoeien met bij behorend jongvee, zijn ze sinds juni 2014 gestart met het organiseren van familie-uitjes, bedrijfsuitjes of andere gezellige aangelegenheden voor teambuilding.

In de geheel in stijl verbouwde schuur, oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw, hebben zij voor u een ontvangstruimte gerealiseerd voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met een knipoog naar de hedendaagse veehouderij kunt u tijdens de diverse boerenspelen en of Agrolympics nader kennis maken met de boerenwerkelijkheid. Na afloop afsluiten met een barbecue of zin in een boerenlunch? Dat kan! Wij stellen graag alles voor u in het werk om er een top dag van te maken, zodat u met een tevreden “boer”gondisch gevoel huiswaarts kunt keren.

De Eikenhorst

Sportieve activiteiten

In de omgeving van “bij de 3 linden” is er de mogelijkheid tot een sportieve ervaring. Op  3,5 km afstand van “bij de 3 linden” ligt recreatieplas “de Berendonck”. Gevestigd aan de Berendonck zit “waterskicentrum de Berendonck”. Waterskicentrum de Berendonck is een veelzijdig recreatiecentrum. Voor grote groepen, kleine groepen en voor individuele. Er is van alles te doen.

Bij waterskicentrum de Berendonck kunt u terecht voor waterskiën, wakeboarden, mountainbiken, kanoën en nog veel meer.  Wilt u vanuit ons als accommodatie een uitje plannen, stuur een berichtje en we helpen u graag. We hebben veel contact met waterskicentrum de Berendonck.

Wilt u deze “Boer”gondische of sportieve ervaring meemaken?

Meer informatie

Wandelen en fietsen

Onze camping ligt aan diverse wandel en fietsroutes welke zeker de moeite waard zijn. Naast de fietsenknooppunten route is vanuit het dorp Overasselt sinds 2014 ook een wandelknooppuntenroute aangelegd, waarmee je de directe omgeving van de camping kunt verkennen. Wilt u dwars door de weide lopen dan is het boerenwandelpad “het vennepad” mogelijk iets voor u waarmee je voor de deur kunt beginnen. Om meer van de gemeente wijchen te zien met zijn mooiste plekjes raden wij je aan de wijchense plattelands route te fietsen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer routes waarbij je de omliggende gemeentes heumen en nijmegen ook kunt gaan bekijken.

Fietsroutes

Evenementen in de regio Wijchen-Nijmegen

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen