Arrangement bed en breakfast + sauna

Meer informatie opvragen

Arrangement bed en breakfast + sauna

Thermen de Berendonck is een modern en luxe sauna- en welnessresort, gelegen op slechts een steenworp afstand van onze accommodatie. Geniet van een dagje ontspannen in de Thermen – en breng daarna de nacht door in onze comfortabele bed & breakfast!

Het arrangement

U checkt eerst in bij ons en daarna vertrekt u naar Thermen de Berendonck. Met de auto is het welnesscomplex maar een paar minuten rijden. Fietsen kan natuurlijk ook. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door het mooie natuurgebied De Vennen naar de Thermen. U krijgt de route mee van ons. . Neem dus je fiets mee – of huur er eentje bij ons. Dat kost € 5,- per fiets, per dag.

sauna arrangementen

Wat houdt het arrangement in?

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting in een ruime tweepersoons kamer (vroege incheck is mogelijk);
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes;
  • Een hele dag lang entree bij Thermen de Berendonck.
  • Dit arrangement is te boeken van maandag tot en met donderdag
  • Op basis van twee personen per kamer.

Dit arrangement kost u slechts € 60,- per persoon.

Meer mogelijkheden

Na terugkomst op onze accommodatie kunt u voor een sapje of ander drankje gebruik maken van onze open bar – op welke tijd u maar wilt. Na uw overnachting geniet u van vers gebakken broodjes tijdens het ontbijt. Daarna kunt u nog een wandeling door de Vennen maken (op loopafstand ligt van onze accommodatie) of misschien nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen.

Wilt u gebruik maken van onze fietsenverhuur? Geef dit dan aan op uw reserveringsformulier. Of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons!

Voor meer informatie over Thermen de Berendonck kunt u terecht op: www.thermenberendonck.nl

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Comments are closed.