Arrangement bed en breakfast + sauna

Meer informatie opvragen

Arrangement bed en breakfast + sauna

Thermen de Berendonck is een modern en luxe sauna- en welnessresort, gelegen op slechts een steenworp afstand van onze accommodatie. Geniet van een dagje ontspannen in de Thermen – en breng daarna de nacht door in onze comfortabele bed & breakfast!

Wat houdt het arrangement in?

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting in een ruime tweepersoons kamer (met vroege incheck zodat u optimaal kan genieten van u dag bij de sauna)
  • Een ontbijtbuffet met verse broodjes;
  • Een hele dag lang entree bij Thermen de Berendonck.

 

Dit arrangement kost u slechts € 70,- per persoon.

 

  • Dit arrangement is te boeken op elke dag van de week, op basis van beschikbaarheid.
  • De prijs van het de arrangement is gebaseerd op bezetting van een kamer met 2 personen.
  • Toeslag op prijs van arrangement op basis van 1 persoon bedraagt 20 euro

Mocht u meerdere dagen naar de sauna willen gaan tijdens u verblijf dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. (het is technisch nog niet mogelijk om meer dan 1x het arrangement toe te voegen)

Fietsroute naar Thermen Berendonck

Om het sauna arrangement vast te kunnen leggen voor u, ontvangen we graag de volgende gegevens via het opmerkingsveld (in het reserveringsformulier).

  • -> welke datum u graag naar de sauna wilt
  • -> verwachte aankomst- en vertrektijd bij de sauna

Meer dan de sauna

Vanaf 9:30 kunt u bij ons uw toegangskaartje ophalen en eventueel al inchecken voordat u vertrekt naar Thermen de Berendonck. Met de auto is het welnesscomplex maar een paar minuten rijden. Fietsen kan natuurlijk ook. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door het mooie natuurgebied De Vennen naar de Thermen. U krijgt de route mee van ons.  Neem dus je fiets mee – of huur er eentje bij ons. Dat kost € 10,- per fiets, per dag.

sauna arrangementen

Meer mogelijkheden

Na terugkomst op onze accommodatie kunt u voor een sapje of ander drankje gebruik maken van onze open bar – op welke tijd u maar wilt. Na uw overnachting geniet u van vers gebakken broodjes tijdens het ontbijt. Daarna kunt u nog een wandeling door de Vennen maken (op loopafstand ligt van onze accommodatie) of misschien nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen.

Wilt u gebruik maken van onze fietsenverhuur? Geef dit dan aan op uw reserveringsformulier. Of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons!

Voor meer informatie over Thermen de Berendonck kunt u terecht op: www.thermenberendonck.nl

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Comments are closed.