Bed & Breakfast midden in de natuur,
maar centraal gelegen

Bekijk de tarieven

Bed en Breakfast ‘Bij de 3 Linden’

De familie Arts heet u welkom bij B&B “Bij de 3 linden”. Gelegen aan de rand van Alverna, tussen de gemeentes Wijchen, Heumen en Nijmegen.
Bij ons kunt u terecht voor een kortdurend verblijf. Als gast kunt u in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijt.

> Omgeving verkennen > Tarieven

Bed en breakfast Wijchen - Nijmegen

Bed en Breakfast met veel mogelijkheden

De kamers van de B&B

De B&B bestaat uit negen standaard tweepersoonskamers, voorzien van eigen sanitair. Een extra bed bij plaatsen is op vier kamers mogelijk. Daarnaast beschikken we over  twee vierpersoons -budgetkamers; deze zijn voorzien van twee stapelbedden. Bij gebruik van de budgetkamers is er algemeen sanitair in de B&B. De B&B heeft ook een grote, gezellige groepsruimte / huiskamers met daarin een bar, zithoek met tv.  Acht tweepersoonskamers bevinden zich op de bovenverdieping. Één tweepersoonskamer en de twee vierpersoonskamers bevinden zich op de begane grond.
De tweepersoonskamers zijn voorzien van twee losse eenpersoonsbedden (boxsprings) die indien gewenst aan elkaar geschoven kunnen worden. De kamers hebben een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Alle tweepersoonskamers  kamers zijn voorzien van een televisie.

Huiskamer

De huiskamer van de accommodatie is voorzien van een gezellige zithoek met televisie, diverse tafeltjes en een bar. Hier kunt u gezellig samen genieten, zittend op de bank of aan de bar. ’s Morgens kunt u hier genieten van uw ontbijt en op verschillende avonden kunt u mee eten “ eten wat de pot schaft”.

Let op in onze B&B / groepsaccommodatie zijn geen huisdieren toegestaan.

Nog even alles op een rijtje…

   • 2-persoonskamers standaard (9x) met eigen sanitair
   • 4-persoonskamers budget (2x)
   • Alle 2-persoonskamers zijn voorzien van televisie en wifi
   • Extra bed mogelijk bij 2-persoonskamers
   • Voor minder valide gasten is er een 2-persoonskamer op de begane grond
    • Gezellige huiskamer met zithoek, televisie en bar
    • Ontbijt en avondeten (wat de pot schaft) is ook mogelijk

Neem een kijkje in onze Bed en Breakfast!

Sfeerimpressie

Neem een kijkje in onze B&B. Bij de B&B is er een ruime parkeerplaats voor gasten van onze Bed en Breakfast en camping. Ook hebben we een fietsenhok voor onze gasten van de Bed en Breakfast en camping. Voor gasten met een elektrische fiets zijn er oplaadpunten in het fietsenhok.

Onze B&B is sinds maart 2017 geopend. De bed en breakfast is nu helemaal af, de eerste gasten hebben heerlijk geslapen. Naast onze site kunt u via onze Facebookpagina de laatste nieuwtjes en actuele vorderingen volgen.

Bekijk hiernaast de rondleidingen door onze bed en breakfast in de filmpjes. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een kijkje komen nemen. U bent van harte welkom, een berichtje vooraf is handig zodat er altijd iemand is die u te woord kan staan.

Volg hier al het laatste nieuws!>>

Heeft u al een kamer gereserveerd voor een evenement?

Dit jaar zijn er verschillende evenementen in Nijmegen, Phil Collins, Muse en Bon Jovi staan deze zomer in het Goffertpark. Tijdens deze evenementen hebben wij nog plaats bij ons in de B&B. Komt u bij ons overnachten en de dag daarna genieten van een ontbijtje? Reserveer dan alvast uw kamer.

Mocht je interesse hebben om onze groepsaccommodatie af te huren of een kamer te reserveren, dan leiden we u graag rond om u een idee te geven van de kamers en indeling van de bed & breakfast. Informeer dus gerust!

Sfeerimpressie van de Bed en breakfast

“Wij hebben echt een SUPER verblijf gehad! De Familie Arts is heel erg vriendelijk en niets is ze teveel. Wij komen terug!!”

Familie Witjes uit Geleen
Midden in de natuur maar toch centraal gelegen